Welkom bij Elite Nails & Beauty Box! Bestellingen boven de €50 worden gratis verzonden.

Cryoskin 3.0 heeft een upgrade gekregen en heet nu CRYOSTAR!

Wat is CryoStar?

Cryoskin kreeg een flinke herprogrammering waardoor de behandelingen tot snellere en nog betere resultaten resulteert. Welkom CryoStar!

Het is een veilige, geavanceerde methode voor het verbeteren van de lichaamscontouren. Met de Cryostar kunnen we elke behandeling aanpassen aan de unieke doelen van de klant. Cryostar kan drie verschillende behandelingen uitvoeren: Slimming, Toning en de Facelift.

Slimming

Klanten die willen afvallen en vet verliezen, zullen hun resultaten geweldig vinden met Slimming. Een Slimming-behandeling wordt uitgevoerd met behulp van gel en de applicator. Tijdens uw afslankbehandeling past de CryoStar gedurende de eerste twee minuten van de sessie gecontroleerde warmte op de huid aan. Dit zal de vetcellen aanmoedigen naar de oppervlakte te komen. Vervolgens wordt de temperatuur aangepast aan koude temperaturen. Door de kou wordt cryolipolyse bereikt, de vetcellen worden vernietigd door specifieke koude temperaturen. De beste resultaten worden bereikt tussen 0 en -6 graden Celsius. Door deze gecontroleerde koeling van de vetcellen zal apoptose proces in gang worden gezet. Uw dode vetcel zal gedurende 14 dagen na uw behandeling op natuurlijke wijze uit het lichaam worden verwijderd.

Deze snelle overgang van warme naar koude temperaturen zal een proces initiëren die bekend staat als "thermische schok". Daarnaast verbetert de behandeling de bloedsomloop en de productie van collageen, en bevordert de vernieuwing van uw huid en weefsel.

Cryostar Slimming is pijnvrij: klanten vergelijken het met een intense massage. Behandelingen worden meestal binnen 40 minuten voltooid.

Toning

Ben je het beu om je cellulite te verbergen? Verstevig je huid met vertrouwen dankzij Cryostar Toning. Het Toning programma stelt de huid bloot aan gerichte koude temperaturen, waardoor in de bloedvaten vernauwing ontstaat. Als de huid onder de 15 graden komt zal de vernauwing omgezet worden in verwijding, wat de doorbloeding en de productie van collageen zal verbeteren. Het nieuw geproduceerde collageen helpt cellulite af te breken. Cryostar Toning wordt het best uitgevoerd bij cliënten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl. Als cliënten in gewicht toenemen na de behandeling, kan dit de resultaten van de behandeling ongedaan maken.

Facelift

Als u lichte tot matige tekenen van gezichtsveroudering hebt, zoals rimpels, laxiteit van de huid en volumeverlies, is een Cryostar-gezichtsbehandeling een comfortabele manier om uw huidelasticiteit te verbeteren en het jeugdvolume te herstellen. Tijdens een gezichtsbehandeling van Cryoskin wordt de huid blootgesteld aan gerichte koude temperaturen, waardoor de bloedsomloop verbetert. Je lichaam zal nieuw collageen produceren, wat helpt om rimpels te vullen en poriën te verkleinen.

Resultaten

De resultaten van Cryostar zijn onmiddellijk en indrukwekkend. Voor de beste resultaten raden we aan dat onze cliënten 5 to 10 Cryostar-behandelingen krijgen. De behandelingen moeten ten minste 14 dagen uit elkaar liggen om uw lever in staat te stellen het afgebroken vet veilig te verwijderen.

Wie?

Mensen met overtollig vet, losse huid en cellulitis zijn goede kandidaten voor Cryostar. Cliënten moeten een stabiel gewicht hebben en een BMI van onder de 30. De juiste kandidaten hebben een gezonde huidelasticiteit. Bovendien kunnen cliënten met rimpels of een verlies van gezichtsvolume profiteren van het toning programma van de CryoStar.

Ideale kandidaten zijn degenen die open, realistische verwachtingen hebben van de resultaten die haalbaar zijn met elke behandeling voor lichaamscontouren.

Klanten die zich inzetten voor een gezonde, actieve levensstijl, zullen de beste resultaten van Cryostar zien.

Waar moet ik op letten alvorens een behandeling te starten?

Cliënten moeten één week na het ontharen wachten, één maand na Botox en drie maanden na fillers voordat ze een Cryostar behandeling kunnen ondergaan.

Cliënten die zwanger zijn of borstvoeding geven, zullen moeten wachten voordat ze een behandeling ondergaan. Bepaalde reeds bestaande aandoeningen kunnen ook gecontraïndiceerd zijn met Cryostar, zoals sommige huidziektes of bijvoorbeeld een pacemaker. We kunnen uw kandidatuur voor Cryostar, of een alternatieve lichaamsgerichte behandeling, tijdens uw consult bepalen.

Consultatie

We nemen de tijd om de behandelopties te bepalen die het beste zijn voor onze cliënten, op basis van hun huidige gezondheidstoestand, lichaamsbouw en individuele doelen voor hun uiterlijk.

Om u te helpen uw ideale resultaten voor lichaamscontouren te bereiken, bespreken we welk programma voor u het meest geschikt is en beantwoorden we ook alle vragen die u heeft.

Wilt u meer weten over Cryostar? Bel ons vandaag nog op om een proefbehandeling te boeken of boek zelf je proefbehandeling via:

https://client.optios.net/online_booking.html?/7061

 

Tarieven 

Slimming

Introductie   €75

Los            €150

Kuur 5x      €600

Kuur 10x    €900

 

Toning 

Introductie    €50

Los             €100

Kuur 5x       €400

Kuur 10x     €700

 

Facelift

Introductie    €50

Los               €75

Kuur 5x       €300

Kuur 10x     €500

 

Onderkin

Introductie    €50

Los               €75

Kuur 5x       €300

Kuur 10x     €500